سه شبه 20 خرداد 1404
تاریخ ایجاد: یکشبه 19 شهریور 1402  

کارگاه آموزشی نمونه برداری از مواد غذایی در معاونت بهداشتی برگزار شد

.

کارگاه آموزشی نمونه برداری از مواد غذایی در معاونت بهداشتی برگزار شد

 

کارگاه آموزشی نمونه برداری از مواد غذایی، روز یکشنبه 19شهریورماه 1402 در سالن سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، این کارگاه با هدف طریقه نوین نمونه برداری از مواد غذایی، میزان نمونه های برداشتی جهت آزمایشگاه و ثبت نمونه در سامانه لیمس و با حضور کارشناسان مسئول بهداشت محیط شهرستان ها و کارشناسان مواد غذایی شهرستان های تحت پوشش دانشگاه برگزار شد.

دکتر سیروس سالاری معاون فنی معاونت بهداشتی، مهندس محمدرضا احمدپور مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه ای، مهندس جعفر نوحی جانشین مدیرگروه، مهندس فرزانه داورپناه کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشتی، خانم دکتر علیزاده رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه، دکتر مهدی پور مسئول آزمایشگاه مواد غذایی معاونت غذا و دارو و سرکارخانم نادری مسئول بخش شیمیایی آزمایشگاه، از مدرسین و سخنرانان این کارگاه بودند که آموزش های لازم را ارائه کردند.