دو شنبه 19 خرداد 1404
تاریخ ایجاد: یکشبه 26 ابان 1398   تاریخ بروزرسانی: دو شنبه 24 مرداد 1401   

دستورالعملهای گروه بهبود تغذیه

 
     
دستورالعمل   عنوان
  پایش مراقبت نوزادان نارس
  پایش مراقبت کودک-پسر
  پایش مراقبت کودک -دختر
  سلامت مردان
  بسته تغذیه سالمندان ویژه کارکنان تغذیه
  نقش تغذیه در سل
  بسته خدمت ویرایش جدید
  بسته آموزشی تغذیه ویژه پزشک 
  بسته آموزشی تغذیه ویژه کارشناس تغذیه
  بسته آموزشی تغذیه ویژه مراقب
  مجموعه آموزش تغذیه ویژه دانشجو معلمان
  فایل کتاب تغذیه سالمندان
  نمک یددار و نمک دریا
  طعم تندرستی
  رهنمودهای غذایی جدید
  تغذیه و واکسیناسیون- ابلاغ خرداد 1400
  اصول تغذیه صحیح و نیازهای تغذیه ای جوانان
  _نمک، قند و چربی کم مصرف کنید
  سبدهای   حمایتی خانوارهای نیازمند
  تغذیه در ماه مبارک رمضان
  بسته آموزشی تغذیه و سلامت جوانان
  توصیه تغذیه ای در روزه داری- کرونا سال 1400
  تغذیه در سل 
  Minimal Nutrition Package 
  فایل صوتی کارگاه تغذیه در کرونا
  کارگاه تغذیه در کرونا 2
  کارگاه تغذیه در کرونا 1
  4030 پروتکل اجرایی ویرایش ششم
  بسته تغذیه خانواده ویژه 4030
  تظاهرات گوارشی بیماری کووید 19
  مدیریت تغذیه ای تظاهرات گوارشی
  پمفلت پوکی استخوان
  پمفلت شیر های طعم دار
  پوستر شیر 1
  پمفلت شیر 2
  پمفلت شیر 3
  پمفلت شیر 4
  پمفلت شیر 6
  بسته آموزشی تیم سلامت ویرایش زمستان 98 
  رهنمودهای غذایی جدید
  بسته آموزشی تغذیه تیم سلامت
  بسته خدمت تغذیه برای کارشناسان تغذیه بهداشت
  مجموعه آموزش تغذیه ویژه دانشجو و معلمان
  مجموعه آموزشی طلاب