دستورالعملهای گروه بهبود تغذیه
|
|
|
|
|
دستورالعمل |
|
عنوان |
 |
|
پایش مراقبت نوزادان نارس |
 |
|
پایش مراقبت کودک-پسر |
 |
|
پایش مراقبت کودک -دختر |
 |
|
سلامت مردان |
 |
|
بسته تغذیه سالمندان ویژه کارکنان تغذیه |
 |
|
نقش تغذیه در سل |
 |
|
بسته خدمت ویرایش جدید |
 |
|
بسته آموزشی تغذیه ویژه پزشک |
 |
|
بسته آموزشی تغذیه ویژه کارشناس تغذیه |
 |
|
بسته آموزشی تغذیه ویژه مراقب |
 |
|
مجموعه آموزش تغذیه ویژه دانشجو معلمان |
 |
|
فایل کتاب تغذیه سالمندان |
 |
|
نمک یددار و نمک دریا |
 |
|
طعم تندرستی |
 |
|
رهنمودهای غذایی جدید |
 |
|
تغذیه و واکسیناسیون- ابلاغ خرداد 1400 |
 |
|
اصول تغذیه صحیح و نیازهای تغذیه ای جوانان |
 |
|
_نمک، قند و چربی کم مصرف کنید |
 |
|
سبدهای حمایتی خانوارهای نیازمند |
 |
|
تغذیه در ماه مبارک رمضان |
 |
|
بسته آموزشی تغذیه و سلامت جوانان |
 |
|
توصیه تغذیه ای در روزه داری- کرونا سال 1400 |
 |
|
تغذیه در سل |
 |
|
Minimal Nutrition Package |
 |
|
فایل صوتی کارگاه تغذیه در کرونا |
 |
|
کارگاه تغذیه در کرونا 2 |
 |
|
کارگاه تغذیه در کرونا 1 |
 |
|
4030 پروتکل اجرایی ویرایش ششم |
 |
|
بسته تغذیه خانواده ویژه 4030 |
 |
|
تظاهرات گوارشی بیماری کووید 19 |
 |
|
مدیریت تغذیه ای تظاهرات گوارشی |
 |
|
پمفلت پوکی استخوان |
 |
|
پمفلت شیر های طعم دار |
 |
|
پوستر شیر 1 |
 |
|
پمفلت شیر 2 |
 |
|
پمفلت شیر 3 |
 |
|
پمفلت شیر 4 |
 |
|
پمفلت شیر 6 |
 |
|
بسته آموزشی تیم سلامت ویرایش زمستان 98 |
 |
|
رهنمودهای غذایی جدید |
 |
|
بسته آموزشی تغذیه تیم سلامت |
 |
|
بسته خدمت تغذیه برای کارشناسان تغذیه بهداشت |
 |
|
مجموعه آموزش تغذیه ویژه دانشجو و معلمان |
 |
|
مجموعه آموزشی طلاب |