کمیته بسته امنیت غذا و تغذیه استان در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد
کمیته بسته امنیت غذا و تغذیه استان (باغ) با حضورمعاون بهداشتی دانشگاه، معان سیاسی و امنیتی و مدیرکل اموراجتماعی استانداری، مدیران کل سایر ادارات، معاونین بهداشتی دانشگاه های استان و کارشناسان تغذیه این معاونت ها در سالن سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
.JPG)
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی کرمان، در این کمیته دکتر حسین صافی زاده معاون بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه براي تعيين وضعيت امنيت غذا و تغذيهاي كشور در سال 1387 مطالعه سمپات طراحي و در طي سه سال (1390) به اجرا درآمد، عنوان کرد: براساس شاخص هاي کشاورزی، اقتصادي، اجتماعي، اقليمي، بهداشتي و تغذيه اي مرتبط با امنیت غذايي و طبقه بندي شاخصهاي مذكور در سه حيطه تامين غذا، توان اقتصادي خريد و انتخاب غذا وتامين سلامت، استانهاي كشور در 6 طيف از بسيار امن غذايي تا بسيار ناامن غذايي تقسيم بندي شدهاند.
وی با بیان اینکه استان کرمان در وضعیت ناامن غذایی قرار دارد، افزود: می طلبد با همکاری همه ادارات مربوطه، قدم هایی برداریم که وضعیت گروهای آسیب پذیر بهبود پیدا کند.
در این کمیته، وضعیت امنیت غذایی در استان، دستورالعمل ها، کمیته های راهبری، شرح وظایف ارگان ها، اقدامات انجام گرفته از ابتدای سال 1400 و ... مورد بررسی قرار گرفت.
.JPG)
.JPG)
.JPG)
.JPG)
.JPG)
.JPG)
.JPG)
.JPG)
.JPG)
.JPG)