بازدید کارشناسان بهداشت محیط از قنادی های شهر کرمان
کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه و مرکز بهداشت شهرستان کرمان از کارگاه های شیرینی پزی و قنادی های سطح شهر کرمان، صبح امروز 4دی ماه 1401 بازدید به عمل آوردند.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، در راستای پایش مواد غذایی و با توجه به اهمیت عرضه شیرینی جات ، نظارت وکنترل بهداشتی با هدف ارتقاء شاخص های بهداشتی در کارگاه های شیرینی پزی و قنادی های شهرکرمان، مهندس فرزانه داورپناه کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه به همراه مهندس شیخ شعاعی کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمان از کارگاه های شیرینی پزی و قنادی های سطح شهر کرمان بازدید به عمل آوردند.
در این بازدید ، کلیه شرایط عرضه ، بهداشت فردی ( روپوش ، کلاه و دستکش) ، نظافت عمومی ، نکات ایمنی و فنی ساختمانی ، اصول بهداشتی لوازم و تجهیزات ، چیدمان وسایل ، مواد اولیه مصرفی، رنگ های غیر مجاز و درج مشخصات بهداشتی کنترل و مورد بررسی قرار گرفت.