برگزاری وبینار آموزشی اهمیت تغذیه در دوران کرونا در معاونت بهداشتی
به همت گروه بهبود تغذیه و گروه آموزش سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه، وبینار آموزشی اهمیت تغذیه در دوران کرونا، ویژه سفیران سلامت ادارات برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، وبینار آموزشی اهمیت تغذیه در دوران کرونا با هدف افزایش آگاهی سفیران سلامت ادارات و به منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن، روز چهارشنبه 26آبان ماه 1400 در سالن سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
در ابتدا معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این که یکی از بحث های مهم در پیشگیری از کرونا و افزایش ایمنی بدن، تغذیه و مواد غذایی است، افزود: اگر تغذیه سالم وجود داشته باشد، سیستم ایمنی بدن تقویت می شود و می تواند در مقابله و پیشگیری از بسیاری از بیماری ها نظیر کرونا موثر باشد.
دکتر سیروس سالاری بردریافت متنوع و متعادل از تمام گروه های غذایی طی وعده ها و میان وعده های منظم و همچنین انواع ویتامین ها تاکید کرد.
وی به سفیران سلامت ادارات، توصیه کرد: اطلاعات و آموزش هایی را که در این وبینار فرا خواهید گرفت به خانواده ها و جمعیت تحت پوشش انتقال دهید.
در ادامه نیز دکتر وحیده بهروز استادیار گروه تغذیه دانشکده بهداشت به اهمیت تغذیه مناسب در دوران کرونا و نقش رژیم غذایی سالم در پیشگیری از ابتلا به این بیماری پرداخت و آموزش های لازم را ارائه نمود.
همچنین در پایان، تهمینه شمس الدینی کارشناس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی، در مورد اهمیت و ضرورت تقویت سیستم ایمنی بدن دربیماران کرونایی و بهبود یافتگان در دوره نقاهت و رعایت اصول تغذیه ای، آموزش هایی را ارائه نمود.