سه شبه 20 خرداد 1404
تاریخ ایجاد: دو شنبه 24 خرداد 1400  

برگزاری وبینار آموزشی بسته اصول و فنون مدیریت تغذیه سالم به خانوار در معاونت بهداشتی کرمان

.
برگزاری وبینار آموزشی بسته اصول و فنون مدیریت تغذیه سالم به خانوار در معاونت بهداشتی کرمان
 
امنیت غذایی عبارتست از دسترسی اقتصادی و فیزیکی همه مردم در تمام اوقات به غذای کافی، سالم با مطلوبیت اجتماعی و فرهنگی و بهره مندی تمام سلول ها از مواد مغذی کافی برای دستیابی به زندگی سالم و فعال. عوامل متعددی در ایجاد ناامنی غذایی موثرند که در صورت بی توجهی به آنها احتمال گرسنگی، فقر و ناامنی غذایی تشدید می شود.
 
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی کرمان، با توجه به استقرار سند ملی تغذیه و امنیت غذایی و الگوی مداخله ای "باغ" در استان های ناامن غذایی، وبینار آموزشی بسته اصول و فنون مدیریت تغذیه سالم به خانوار در روز یک شنبه 21خرداد ماه سال 1400 با حضور کارشناسان تغذیه ومراقبین سلامت در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
دراین وبینار آموزشی دکتر سالاری معاون فنی این معاونت درخصوص اهمیت اجرای این طرح دراستان کرمان مطالبی را مطرح نمودند.
همچنین سرکارخانم غیاثی مدیرگروه بهبود تغذیه درخصوص نحوه اجرای برنامه به طور خلاصه توضیحاتی ارائه نمودند ودرادامه این وبینار آموزشی سرکارخانم دکتر لولویی عضوهیئت علمی دانشکده بهداشت مطالب علمی بسته تغذیه را برای شرکت کنندگان آموزش دادند.