به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه، مهندس حمیدرضا گلزاری در این رابطه گفت: برنامه سلامت نوروزی از تاریخ ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ تا ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۰ در سطح مناطق تحت پوشش دانشگاه، با حضور فعال بازرسان بهداشت محيط اجرا شد.
به گفته وی در این مدت 31708 مورد بازدید مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی صورت گرفت که 5147 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر قابل مصرف جمع آوری و معدوم شد.
گلزاری گفت: 302 مورد نمونه برداری مواد غذایی انجام و به 718 مورد از شکایات بهداشتی و گزارش های مردمی که از طریق سامانه 190 ارسال شده بود رسیدگی شد و 430 مورد نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی در ایام نوروز 1400 صورت گرفت.
وی ادامه داد: 5802 مورد کلرسنجی آب آشامیدنی و سنجش 7652 مورد سنجش با تجهیزات پرتال از دیگر فعالیت های انجام شده در برنامه سلامت نوروزی بود.