۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۸ مهر
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۸ يکشنبه ۲۶ آبان   تاریخ بروزرسانی: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۴ دي   

 

اهداف و رسالت گروه بهبود تغذیه

 

 

اهداف:

 

با برنامه ریزی ها و تلاش های تیم کارشناسی تغذیه  دانشگاه ، كيفيت زندگی و امنيت غذايی جامعه با افزایش سواد تغذیه ای، قدرت انتخاب و تصميم گيری خانواده ها بهبود یابد، به طوری که اکثریت افراد بتوانند انتخاب های مناسبی از جانشين هاي غذایی را در برنامه غذایی خود داشته باشند و از این طریق مشكلات تغذيه‌اي اعم از كم خوری، پرخوری و كمبود ريزمغذیها در آنها كاهش يابد. در نهایت امید است این امر منجر به دستیابی به جامعه ای سالم و پويا برای فعاليت در عرصه‌های علمي و فناوری گردد كه همواره در جهت توسعه اجتماعی ، اقتصادی و فرهنگی كشور گام بر می دارند.

 

 

 رسالت:

كمك به بهبود امنيت غذايی و ارتقای كيفيت تغذيه اقشار مختلف جامعه از طريق ارتقای سطح حمایت های تغذیه ای ، دسترسي فيزيكي- اقتصادی، افزايش سواد و فرهنگ تغذيه‌ای و رهايی از بيماری ها با استفاده از تمهيداتی از قبيل طراحی مداخلات مبتنی بر شاخص ها ، اطلاع‌رسانی و آموزش ، جلب مشاركت ادارات و ارگان های دخیل در عرصة غذا و تغذيه در سطح دانشگاه علوم پزشکی کرمان ، نظارت بر نحوه اجرای فعالیت های پیشگیرانه مرتبط با تغذیه در سطوح مختلف می باشد.